Pagina's

zaterdag 25 juni 2011

Heerlijk die regen




Oh wat ben ik toch blij met die regenachtige dagen. Als je hooikoorts hebt dan wordt je 's morgens al hlemaal blij als je de regen op het dak hoort tikken. Weer een dag zonder stuifmeel.


Een ander bijkomend voordeel is dat het toch geen weer is om iets te gaan ondernemen en dus kun je lekker aan de gang met het maken van kaarten. Zo ook dus vandaag.


Ik heb afgelopen donderdag bij Hobbiedee in Breda weer een paar leuke stempeltjes gevonden. Eén daarvan heb ik al weer verwerkt in een kaart. De lay out heb ik gevonden in de Cards Only van mei/juni 2011 blz 81.

donderdag 16 juni 2011

Summertime




Hier mijn inzending voor magnolia hyves voor de maand juni. Het thema was blauw. Ik had alleen niet meer zoveel blauwe stukjes papier. Komend weekend maar even inkopen doen bij Hobbiedee in Breda. Een heel leuk klein winkeltje waar je zulk leuk scrappapier kunt vinden.




donderdag 2 juni 2011

Uiltjes




Ik heb ooit een doos met gondeldoosjes gekocht. Maar vervolgens had ik geen idee wat ik er mee moest doen. Ik heb Margriet gevraagd of zij misschien een idee had en zie hier het resultaat. Eigenlijk zou je gebruik moeten maken van gekleurde doosjes. Ook is dit formaat iets aan de grote kant. Maar nu passen er wel heel veel snoepjes in!
Ik heb deze twee gemaakt voor de zoontjes van een vriendin van mij. Ben benieuwd wat de heren er van gaan vinden. Als ze het leuk vinden kan ik er nog eens 48 maken want het was een doos van 50 stuks!
De oogjes heb ik gekocht in een Euroland winkel in Haarlem, de rondjes heb ik met de cuttlebug gedaan. Voor de snavel, vleugeltjes en de voetjes had ik geen vast patroon. Ik heb dat uit de hand geknipt.

Lang geleden!






Het is echt heel lang geleden dat ik een nieuwe blog heb geplaatst. Ik was een beetje inspiratieloos. Moet zeggen dat ik het de afgelopen maanden erg druk heb gehad en dan lukt het me niet om kaartjes te gaan zitten maken. Ik wil daar echt een hele avond voor uit kunnen trekken en niet telkens alles weg moeten leggen. Want de ervaring leert dat je je project dan niet meer afmaakt.


Maar ik ben weer volop aan de gang gegaan. Ik heb bij de boekhandel een hele hoop mini envelopjes gekocht en daar heb ik bijpassende kaartjes vor gemaakt. De envelopjes zijn 60 x 90 mm. Echt leuk om te doen. Ik heb stempeltjes van Penny Black gebruikt. Ik blijf ze toch leuk vinden.