Pagina's

woensdag 28 juli 2010







Afgelopen week heb ik een Cuttlebug aangeschaft. Ik heb er lang over zitten twijfelen. Maar vorige week dan toch de knoop door gehakt. Er ging een wereld voor me open. Wat is zo'n ding handig zeg. Ik ben dan ook bijna continue bezig met dit apparaat. Het resultaat: een berg kaarten.

De bovenste kaart is voor "mijn kleine nichtje Lina. Ik heb een hele goedkope clearstamp van Action gebruikt en ingekleurd met Derwent potloden.
Op de onderste twee foto's heb ik minikaartjes gemaakt. Ik heb hiervan ook de grote versie maar van de restjes maak ik altijd nog een paar keline kaartjes. Ik ben zeer tevrede over de kleursamenstelling.

zondag 25 juli 2010





Omdat de regen vandaag met bakken uit de lucht kwam heb ik mezelf kunnen storten op het maken van een paar kleine kaartjes. Het idee heb ik uit "Cards Only" gehaald. Ik heb stempels van Penny Black gebruikt. In combinatie met oranje cardstock is het een leuke combinatie geworden.


Hier het eerste voorbeeld op mijn blog. Ik heb hier een hartjeskaart gemaakt met een Nederlands tintje. Daarbij een, in dezelfde stijl, beplakt theedoosje.