Pagina's

dinsdag 21 december 2010

Kerstkaarten deel 4
Hoeveel delen kan je schrijven?! Stiekem ben ik wel een beetje klaar met de kerstkaarten. Ik heb zin om weer iets anders te gaan maken.


Maar hier nog een paar foto's van een ingeving die ik op het laatste moment kreeg....een kerstdoosje ipv een kerstkaart. Ik heb een malletje gekocht op de Kreadoe en daarmee kun je, heel eenvoudig, schattige kleine doosjes maken. Die doosjes heb ik van cardstock gemaakt en daarna beplakt. De Magnoliastempel had ik digitaal en die heb ik heel erg verkleind en ingekleurd. Strikje en een paar kerstklokjes er omheen en klaar is het kerstdoosje. Als vulling heb ik kleine kerstsnoepjes gebruikt. Verpakt in een zakje en een klein labeltje er aan.
4 opmerkingen:

 1. Leuk kerstdoosje heb je gemaakt. Is ook weer eens wat anders dan een kaartje geven. Wel handig zo'n malletje om doosjes te maken.

  groetjes Samantha

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hoezo groeien in deze hobby , meid je maakt harstikkee leuke kaarten.Liefs Peet

  BeantwoordenVerwijderen
 3. mijn complimenten hoor,je maakt hele mooie dingen .
  ben helemaal weg van je kerstdoosje
  ga zo door
  gr Marianne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi hoi

  Ik kwam je blogadres tegen op hyves en ik deacht ga eens even buurten. je maakt hele leuke kaarten. en ben dan ook je volger geworden. Maar je ehbt al een tijdje niets gemaakt zag ik. creatief dipje of te druk???? hopelijk zien we snel een nieuwe creatieve uitspatting van je.

  Ik zou het leuk vinden als je ook eens bij mij langs zou komen en nog leuker zou ik het vinden als je ook mijn blog zou willen volgen.

  groetjes Debby

  BeantwoordenVerwijderen