Pagina's

zondag 28 november 2010

Een hyves met een limiet


Wilde ik weer eens mee doen aan een challenge op hyves...blijk ik deze maand aan mijn uploadlimiet te zitten. Heb ik zitten zwoegen op een kaartje en dan kan je daardoor niet meer mee doen. Daar baal ik wel een beetje van. Maar goed, ik kan wel weer een foto op deze blog plaatsen. Kunnen jullie zien dat ik toch nog iets heb gedaan dit weekend.

zaterdag 27 november 2010

Kaartje voor collega




Een goede collaga van mij zat afgelopen donderdag 24 jaar bij het bedrijf. Dus weer een mooie gelegenheid om aan de gang te gaan. En ondankt het gure weer is het me toch gelukt om een vrolijk kaartje in elkaar te zetten. En dat binnen 1 uur!!! Een persoonlijk record.


Opgeruimd staat netjes







Gisteren was ik mijn kaartjes in plastic hoesjes aan het stoppen toen ik nog een aantal kaarten vond die ik in het begin van mijn kaartencarrière heb gemaakt. Maar ik vind ze best wel leuk en zet ze daarom maar een op mijn blog. Het nijlpaard met de taart vind ik zelf de leukste. Die was voor een verjaardag van een kind.






dinsdag 23 november 2010

Kerstworkshop







Afgelopen zaterdag was het weer zover. Creafine had weer een workshop. Dit keer een kerstworkshop. Een hele dag aan de slag met bijna 40 dames. We hebben een kerstdoos, en kerstkaart, een wijnfleshanger en een melkpakdoosje gemaakt. De kerstdoos vond ik nog te saai dus die ben ik nu aan het oppimpen. Maar van de andere "projecten" heb ik wel foto's gemaakt.



De eerste kerstkaarten







Nu moet ik er toch echt aan geloven...de kerstkaarten. Ieder jaar weer een hoop gedoe. Naar wie moet je nu wel een zelfgemaakte kaart sturen en naar wie niet. Hoeveel moet ik er maken? Heb ik wel leuke stempeltjes? Kan het juiste papier niet vinden. Een hoop stress voor niets eigenlijk. Want je koopt gewoon 20 kaarten voor 1,99 euro en je bent van het gezeur af. Nee, ik wil toch zelfgemaakte kaarten versturen. Dus vanmiddag maar een beetje begonnen met wat 'uitprobeerseltjes". Dit zijn wat kaarten zonder stepels. Ja, het label is wel gestempeld. Maar normaal gebruik ik ook een tekening.



dinsdag 16 november 2010

Kadozakjes



Hier twee simpele verpakkingszakjes die ik helemaal heb versierd met als achtergrond papier van de Action. En verder heb ik Magnoliastempels gebruikt en ingekleurd met Derwent potloden. Tot slot heb ik in ieder zakje drie bonbons gedaan. De twee vriendinnen die ze hebben gekregen waren er heel blij mee.

zondag 14 november 2010

Kaartje met boodschap

Hier een simpel kaartje maar wel met een mooie boodschap. Ze zijn altijd handig om in huis te hebben zodat je ze kan sturen/geven aan iemand die even in een dip zit of een steuntje in de rug nodig heeft. De teksten haal in an internet en druk ik af op doorzichtig papier zodat het motief van onderliggen papier en mooi doorheen komt.

vrijdag 12 november 2010

Tasjes

Ik was bij een groothandel voor winkelartikelen geweest en daar verkochten ze papieren tasjes. Echter moest ik deze wel per 100 afnemen. Ik heb alvast twee voorbeeldjes gemaakt. Ze zijn leuk om een kadootje in te stoppen. Als er nog iemand belangstelling heeft in kale tasjes, laat het me dan maar weten.

Verjaardagskaart voor een man


Toch altijd moeilijk om een verjaardagskaart voor een man te maken. Iedereen zegt altijd dat bloemen niets voor een man zijn. Maar ik ben van mening dat als je de kleuren een beetje aanpast en het ontwerp strak houdt je zo'n "bloemetjeskaart" best naar een man kunt sturen.

zondag 7 november 2010

Geboortekaartje

Vanmiddag heb ik een kaartje gemaakt voor een vriendin die afgelopen week is bevallen van een zoontje. De stempeltjes zijn van de Action. De kleuren van het gebruikte papier zijn exact dezelfde als die van het geboortjekaartje. Nou maar hopen dat ze het leuk vinden!

zaterdag 6 november 2010

Groeten uit Holland




Vandaag maar weer eens op de Hollandse toer. Ik heb een paar eenvoudige kaarten gemaakt. maar ik vind ze door hun eenvoud wel erg leuk geworden. Eens kijken wat ik de rest van de middag nog kan verzinnen. Misschien ga ik nog wel even door in deze stijl.

vrijdag 5 november 2010

Verjaardagskaartje

Nog een harmonicakaartje voor de verjaardag van een vriendin van mij. Het papier in van Action dat ik op cardstock heb geplakt. De bloem en de vlinder zijn, volgens mij, ooit eens bij de Wibra gekocht.

Vandaag is ROOD

Hier heb ik een afdruk gemaakt op een briefkaartje van de HEMA. Eén vol zwarte afdruk en dan een lichtere nadruk met de stempel. En dit dan een aantal keer. Daarna inkleuren met Derwent potloden en afwerken met een stukje cardstock en lintjes van de Action. Helaas was de tekst zó klein dat het bij het föhnen in elkaar overgelopen is. Maar er staat "follow your Dreams".

donderdag 4 november 2010

Lief konijntje

Ik had deze stempel al eens ergens gezien maar natuurlijk niet gekocht. Ja, en dan wil je hem hebben en dan kun je hem niet vinden. Maar een vriendin bood uitkomst. Van haar kreeg ik een aantal digitale stempels en daar zat dit lieve konijntje tussen. Ik heb hem meteen uitgeprint en ben er een kaart van gaan maken. De stempel is makkelijk en snel in te kleuren en daardoor houd je weer extra tijd over om aan de kaart te besteden.

Kat met vlindertjes

Deze kaart heb ik gemaakt voor een challenge. Het thema was "Bruin". En uiteraard een vaste layout. Ik was wel blij met het eindresultaat. Mijn eigen katten vinden de vlindertjes ook heel leuk. Regelmatig vind ik dan ook vlinders terug in huis!

Nog een paar projectjes


En toen kwam er natuurlijk ook nog even Halloween tussendoor. Ik had mezelf voorgenomen om veel kaarten te maken en naar mijn vrienden met kinderen te sturen. Maar ik ben niet verder gekomen dan een kaart naar mijn moeder te sturen. En die had nog zoiets van:"Halloween? Wat is Halloween?" Maar goed, de kaart stond leuk op de schouw. Ik heb het idee dat ie nu in de allesbrander ligt! Voor deze kaarten heb ik een Magnolia Halloweenstempel gebruikt. Bij een bestelling zaten aan aantal proppen bruik pakpapier. Niet weggooien! Dat kan ik nog wel gebruiken. Het is heel leuk materiaal om mee te werken omdat er al natuurlijke kreukeltjes inzitten.

Even de achterstand wegwerken!


Zo, weer eens even mijn blog bijwerken. Ik baal er een beetje van dat ik mijn blog niet zo mooi krijg. Ik probeer alles, lees allerlei info maar ik kom niet verder dan deze layout. Misschien dat ik volgende week weer eens wat tijd ga steken in het "nog meer" lezen. Ik had namelijk de afgelopen weken een paar doodzieke katten en die vergde veel van mijn tijd. Maar ze zijn weer aan de beterende hand en dus kan ik nu meer tijd aan mijn scrapkaarten besteden.

Maar goed, het wil natuurlijk iet zeggen dat ik ondertussen geen foto's kan plaatsen. Ik heb weer een aantal leuke dingen gemaakt die ik graag met jullie deel.
Hierboven staan drie kasteeltorentjes die ik heb gemaakt voor mijn broertje en zijn vriendin. Ze hebben de Slag om Loevenstein gewonnen en gaan als beheerderspaar op dit slot werken en wonen! Om ze te feliciteren heb ik deze torentjes vanaf een template gemaakt van cardstock en heb ik ze gevuld met bonbons.